måndag 13 juni 2011

Fokusera som en katt

Har du tittat på en katt när den spanar på ett byte någon gång? Den är fokuserad, extremt fokuserad. Var lika fokuserad på den du lyssnar på. Låt inte tankarna fara iväg, tänk inte på vad du ska äta till middag. Fokusera

2 kommentarer:

ewa pihl sa...

Ja, nu får ju faktiskt min kommentar bli just här, eftersom jag i helgen fick mej en liten Lucifer Kattunge!! hi-hi-hi.. blev såå lycklig!!
Nu ska jag gå in och lusläsa din blogg. Jag hör till dom som verkligen äär intresserad av människor (de flesta).. Och gillar att BÅDE lyssna och prata.. Kommer sääkert att lära mej en hel del nytt! MYCKET intressant.
För jag har märkt att många människor inte lyssnar aktivt.. Utan de är på väg att säga SITT när någon talar.. Jag kommer nästan av mej när jag märker detta. !Tappar tråden".. kom in genom FB Nina Jansdotter rekommenderade din blogg till en kvinna där. det är jag tacksam för.. Kram= har blivit ett naturligt avslut som jag menar..

Caroline Murray Carlsson sa...

Grattis till din katt, låter underbart! Ja, visst är det spännande med kommunikation, så mycket att lära sig hela tiden. Och vad härligt det är när någon annan verkligen lyssnar på en på riktigt! Hoppas du har en underbar dag. Kram till dig också!